Blogg

Hästar & nya målningar

Utställning på Galleri Stenhallen i Borgholm 

Några bilder från utställningen där jag och flera andra konstnärer deltog.

Webbshoppen är igång

Har startat min webbshop nu, dock är det många fler varor som ska läggas in i shoppen och väntar på att bli ansluten till Klarna som betalningsalternativ. I nuläget går det att betala med swish eller till bankgiro.

Skördefesten på Öland

Kommer ställa ut i Sandviks hamnmagasin.

Fjord-SM, Bruks-SM & Bruks-DM

Igår tävlade vi på bruks-dm vilket var sista tävlingen för i år. Caxe har presterat på topp på alla 3 mästerskapen, igår vann vi både brukskörning och bruksridning. På bruks-SM blev vi Svenska mästare i bruksridning & 5:a i brukskörning. På Fjord-SM tog vi guld i bruksridning & dessutom efter många års försök även guld i allroundklassen som innerfattar 4 delgrenar (dressyr, hoppning, brukskörning & precisionskörning).

Tingsryds konst & hembygdsrunda

I år var det första gången jag ställde ut på konstrundan men absolut inte sista. Väldigt många trevliga människor kom och besökte utställningen och en hel del såldes både tavlor men även muggar, tröjor, kuddar, kransar m.m. Hoppas vi syns nästa år!

Bröllopskörningar

Två helger i rad fick vi äran att köra brudpar. Inhandlades dessutom en ny vagn inför andra bröllopet så går du i bröllopstankar så bara hör av er ☺️

Kuddfodral

Kuddfodral 45x45cm finns nu att beställa för 299kr.

Bricka

Nu går det att beställa den här frukostbrickan 27x20cm svensktillverkad, fjord av formpressad björk.
275kr. 

GIHS 2023

Premiär för Göteborg Horseshow eller Eurohorse som själva mässan heter. Det va första gången jag va med här tack vare att jag fick stå i Trailers & trucks monter som är återförsäljare för equi-trec. Det va så himla trevligt att träffa alla kunder, både nya och gamla. Blev en del tavlor över som finns under nya fliken "till salu" i menyn.

Glasgravyr

28.05.2022

Personlig gravering gjord för hand med gravyrpenna, gör efter önskemål & foto.

Mobilfodral

28.05.2022

Nu går det att beställa mobilfodral med något av mina motiv för 450kr ink frakt, hör av er via mail eller messenger vid beställning.

Blev SM-guld i bruksridning för 2:a året i rad för mig och Caxe. Sm:et avgjordes på Magda Säteri i Sörmland.